Μία ομάδα με δυναμικό προσωπικό
φωτογράφων και βιντεοληπτών.

1

Το Photography Studio Iosifina είναι μια εμπνευσμένη ομάδα εξειδικευμένων φωτογράφων και κινηματογραφιστών με έδρα την Θεσσαλονίκη. Τα μέλη της ομάδας χαρακτηρίζονται από πολυετή πείρα και κοινό πάθος για την τέχνη. Η ομάδα μας αναλαμβάνει και απαθανατίζει στο φακό της κάθε σημαντική σας στιγμή, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, «εγκλωβίζοντάς» την στον χρόνο. Εάν ψάχνετε έμπειρο φωτογράφο στην Θεσσαλονίκη με ταλέντο, αυθορμητισμό, ζωντάνια και πάθος για την φωτογραφία, τότε κάντε «κλικ» στην ομάδα μας και δημιουργήστε ανεξίτηλες μαγικές στιγμές.
Την ομάδα συντονίζει η γνωστή και έμπειρη φωτογράφος της Θεσσαλονίκης, Ιωσηφίνα Σβανιά, που έμαθε την τέχνη στο πλάι του φωτογράφου πατέρα της από τα 15 της χρόνια, στο ιστορικό φωτογραφείο της οδού Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι σπουδές της στην Αγγλία έβαλαν απλώς σε τάξη το ταλέντο της και τελειοποίησαν την ικανότητά της να αποτυπώνει την απόλυτη έκφραση της στιγμής, απαθανατίζοντάς την στον φακό της.
Οι φωτογραφίες του Photography Studio Iosifina διαθέτουν ευαισθησία, ζεστασιά, επινοητικότητα και προσαρμόζονται πάντοτε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.
Οι μαγικότερες στιγμές της ζωής σας, μέσα από τον φακό της ταλαντούχας ομάδας του Photography Studio Iosifina, είναι ένα δώρο που οφείλετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

Iosifina